Nyheter
 

Motionen kan lämnas i föreningens brevlåda på Borstbindaregatan 7, ingång via entrén från gården, eller skickas med post till Brf Grangläntan, Borstbindaregatan 7, 417 22 Göteborg. Motionen måste skrivas under med namn och lägenhetsnummer. Om det är en gruppmotion måste samtliga motionärer skriva under med namn och lägenhetsnummer.

Exempel på hur...

En container för grovsopor och julgranar kommer att finnas tillgänglig för föreningens medlemmar från 2022-01-18 till 2022-01-21. Exakt var den kommer att stå bestäms först vid leverans då chauffören bestämmer platsen.
Till hänglåsen på containern passar lägenhetsnycklarna på samma sätt som till sopsugen. Det är viktigt att ni låser efter er så att...

På uppdrag av Assa kommer Alingsås Lås & Larmservice att byta vredet på ert lås. Detta är ett garantiärende.
Dessa dagar måste ni ställa låset i servicelägen om ni inte är hemma.
Bytet kommer att ske någon gång v 48, 1/12 - 3/12, onsdag-fredag.

Hej medlemmar!

19.10.2021

Vi vill påminna er om att logga in på era sidor på NaBos portal. Detta gör ni med ert bank-ID.
För att undvika aviseringskostnader så behöver ni gå in och uppdatera hur ni önskar ta emot era kommande avier (autogiro etc).
Ni gör detta via "aktuellt --> gå till aviseringssida --> ändra aviseringssätt".

Det kommer också...

Det är en väldigt trevlig tid på året just nu och man märker att grillsäsongen är igång för fullt.
Vi från styrelsen vill därför passa på att påminna om att det är totalt förbjudet att använda gasol eller kolgrill på balkongen eller uteplatser. Att använda elgrill på balkong eller uteplats är tillåtet.

Vi uppmanar vid passage in och ut ur garaget att verkligen stanna till och kontrollera att garageporten stänger. Det är allt för många som bara kör vidare.
Det har också förekommit i några grannföreningar och hyresfastigheter i närområdet att obehöriga smitit in via garageporten och att de då fått problem med inbrott och stölder.

Vi vill påminna om att det är förbjudet att rasta hundar och andra husdjur på föreningens innergård.
Det finns grönytor i området och vi hänvisar er till dessa.

Mvh Styrelsen Brf Grangläntan